Home » Over ons

Dutch Press Photo Agency (DPPA)

DPPA is gespecialiseerd in entertainment-fotografie en levert foto's aan bladen, kranten, TV-programma’s, de database van ANP en fotopersbureau MMPublications. Hiernaast levert DPPA onder meer foto's aan filmmaatschappijen, theater- en PR-bureaus.

Het fotopersbureau is actief bij evenementen zoals premières, prijsuitreikingen, fashionshows en presentaties. Ook fotografeert DPPA bij officiële gelegenheden en werkbezoeken van de Koninklijke familie.


DPPA is in het bezit van een uitgebreid archief met meer dan 250.000 foto’s. Hierin zijn zowel foto’s van nationale als internationale sterren te vinden. Samuel L. Jackson, Cameron Diaz, George Clooney en Rihanna zijn slechts een kleine greep uit de collectie.


Daarnaast bevat het archief ook een grote hoeveelheid beeld van de Koninklijke familie en vele wereldleiders, waaronder Donald J. Trump (Verenigde Staten), Vladimir Poetin (Rusland) en Xi Jingping (China).

Opdrachten

DPPA kan ook worden ingehuurd voor diverse fotografie opdrachten, zoals foto’s ten behoeve van persberichten, artikelen of rapportages van evenementen. In overleg kunnen foto’s direct worden geleverd. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Mischa Schoemaker

In een eerdere periode (2005-2013) combineerde Mischa Schoemaker zijn fotowerkzaamheden met het presenteren van het radioprogramma Spotlight. Hiervoor nam hij regelmatig interviews af met mensen die voornamelijk werkzaam zijn in de filmwereld. Voorbeelden hiervan zijn Paul Verhoeven, Jeroen Krabbé en Rutger Hauer. Ook met internationale sterren zoals Bruce Willis en Tom Cruise heeft hij gesproken. Deze periode heeft een veelheid aan waardevolle connecties opgeleverd.

Mischa heeft door zijn ervaring een efficiënte manier van werken ontwikkeld waardoor zowel het fotograferen als het verwerken en leveren van het beeldmateriaal snel verloopt. Bovendien is zijn werk zo georganiseerd dat hij snel kan inspelen op een actuele vraag voor de levering van specifiek fotomateriaal. Mischa streeft in zijn fotowerk naar een hoge kwaliteit van het beeldmateriaal dat wordt bereikt door zijn creativiteit en de ruim tien jaar ervaring als fotograaf.

Dutch Press Photo Agency
Van der Hoopstraat 112
1051 VM Amsterdam
Netherlands



Contact